NOT KNOWN FACTS ABOUT χειροπρακτης αθηνα

Not known Facts About χειροπρακτης αθηνα

Not known Facts About χειροπρακτης αθηνα

Blog Article

Η σπονδυλική μας στήλη αποτελείται από διάφορους σπονδύλους. Κάθε σπόνδυλος διαθέτει μια οπή στο κέντρο του, το λεγόμενο "σπονδυλικό τρίμα". Επειδή οι σπόνδυλοι είναι ο ένας πάνω στον άλλο, οι οπές στοιχίζονται και κατ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργούν τον νωτιαίο σωλήνα. Ο νωτιαίος σωλήνας προστατεύει τον νωτιαίο μυελό και όλα τα νεύρα τα οποία ξεκινούν από τον εγκέφαλο και καταλήγουν σε όλο το σώμα.

Η σπονδυλική στένωση μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί επειδή τα συμπτώματά της είναι ίδια και με αυτά άλλων συνθηκών. Συχνά, ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν ιστορικό προβλημάτων στην πλάτη αναπτύσσουν σπονδυλική στένωση ή οποιοδήποτε πρόσφατο τραυματισμό.

 Έντονος, συνεχής πόνος, ερύθημα και ευαισθησία είναι σημάδια ότι η κήλη μπορεί να έχει παγιδευθεί ή περισφιχθεί.

Καρλ Γιουνγκ

Ο πόνος στα κάτω άκρα ή/και στους γλουτούς κατά την βάδιση ονομάζεται «νευρογενής διαλείπουσα χωλότητα» και είναι χαρακτηριστικό της στένωσης.

Καλύπτονται όλα τα ταμεία και οι ασφαλιστικές εταιρείες

Είναι η φυσιοθεραπεία μια απλή θεραπεία; Σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού έχει την εσφαλμένη εντύπωση ότι η φυσιοθεραπεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια «θεραπεία

Είναι σωστή η λαπαροσκοπική αποκατάσταση της κήλης για όλους τους ασθενείς;

Η απόφαση να γίνει «ανοικτή» επέμβαση έγκειται στην more info κρίση του χειρουργού σας πριν ή ακόμη και κατά την διάρκεια της επέμβασης και βασίζεται αποκλειστικά στην ασφάλεια του ασθενούς.

Συστημα Αποκαταστασης Για Εγκεφαλικο Αποκατασταση Εγκεφαλικου,  

κοιλιακού τοιχώματος, με παράλληλη την ασφαλή επανατοποθέτηση του ενδοκοιλιακού σπλάχνου στην θέση του.

Ποια είναι τα βασικά αίτια της στένωσης της σπονδυλικής στήλης;

Οστεοπόρωση – Τι είναι Η οστεοπόρωση είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις των οστών. Μία στις τρεις γυναίκες μετά […]

Η φυσιοθεραπεία είναι μια επιστήμη που έχει εξελιχθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα από την «κλασική θεραπεία» να φτάσουμε σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε «προηγμένη φυσιοθεραπεία». 

Report this page